Les activitats programades per realitzar a l'entorn de Malatosca Surroca

AGENDA

Visites guiades a la mina

Dissabtes i diumenges: 1era sortida a les 10 hores i 2ona sortida a les 12:30 hores.

Recorregut per diferents indrets d'Ogassa que mostraran als participants la forma de vida socioeconòmica de la mineria a la localitat.

26è Festival del Comte Arnau

Tot i la situació excepcional que ens ha tocat viure durant el darrer any, el comte Arnau tornarà a aparèixer durant les nits d'estiu a Sant Joan de les Abadesses. Enguany, la cita arriba a la seva vint-i-sisena edició, per celebrar-ho, s'han programat tres espectacles musicals. Blaumut, Ramon Mirabet i Carles Cases Strings Band en són els noms propis. Les actuacions tindran lloc entre el 10 i el 24 de juliol. Els dies 11, 12, 18, 19, 25 i 26 d'agost, també hi haurà les visites dramatitzades 'Els desitjos del comte Arnau'.

Visites guiades a la natura

Descobreix el Malatosca Surroca. Passejades tranquil·les, guiades per especialistes, per descobrir els secrets dels boscos de Sant Joan de les Abadesses.

Visites concertades, tot l’any.

Visites guiades al Museu Etnogràfic de Ripoll

Com vivia la gent del Ripollès fa 120 anys? Quins utensilis tenien a les cuines? Quines eines del camp feien servir? Com vestien?

Tot això i molt més en aquest interessant espai que ens ajuda a conèixer millor els nostres orígens.

Per més informació de les activitats programades contacta amb l'Oficina de Turisme de Sant Joan de les Abadesses, o amb l'Ajuntament d'Ogassa.

Avís legal · Política de Privacitat · Política de Cookies · Contacte

Malatosca Surroca és un projecte conjunt dels ajuntaments de Sant Joan de les Abadesses i d'Ogassa.

Web dissenyat per Dinàmic Enginy amb la creativitat gràfica de Barbarroc